Paguneman Basa Sunda

You are browsing the search results for Paguneman Basa Sunda

Kemucen, Usum oom somara de uci usum teh nya musim dina hirup pakumbuhan urang sunda. usum dipake pikeun nandaan iraha ngamimitian pepelakan tepi ka mastikeun panenna.. Kumpulan artikel indonesia - koleksi artikel terlengkap, Kumpulan artikel pendidikan, artikel kesehatan dan kedokteran, artikel teknologi, artikel bisnis dan artikel kategori lainnya gratis untuk anda.. Cerita pendek bahasa sunda | multi info, Cerpen bahasa sunda atau cerita pendek bahasa sunda, sudah berkembang sejak lama di kesastraan indonesia. sinonim dalam bahasa sunda dikenal dengan istilah carita pondok..

Paguneman Basa Sunda 4 Orang
260 x 336 · 14 kB · jpeg, Paguneman Basa Sunda 4 Orang

Sangu Tutug Oncom
320 x 294 · 31 kB · jpeg, Sangu Tutug Oncom

Naskah biantara | tatapakan - tatapakan | jandela hate, Assal amu' alaikum wr. wb. bapa miwah ibu anu sim kuring dipihormat. sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka gusti nu maha agung. http://tatapakan.wordpress.com/2009/10/08/271/ Tatapakan | jandela hate, Tatapakan, mangrupa pabukon ĕĕktronik dina wangun kumpulan bahan ajar pikeun cecekelan boh murid boh guru dina ngalaksanakeun pembelajaran sakola.. http://tatapakan.wordpress.com/ Urang sunda kamarana?: koleksi guyonan sunda-1, Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka -buyut jeung impian jadi inohong. http://sundanologi.blogspot.com/2010/11/koleksi-guyonan-sunda-1.html

Relate Article
  • Naskah biantara | tatapakan - tatapakan | jandela hate
    Assal amu' alaikum wr. wb. bapa miwah ibu anu ku sim kuring dipihormat. sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka gusti nu maha agung.
  • Tatapakan | jandela hate
    Tatapakan, mangrupa pabukon ĕlĕktronik dina wangun kumpulan bahan ajar pikeun cecekelan boh murid boh guru dina ngalaksanakeun pembelajaran di sakola..
  • Urang sunda kamarana?: koleksi guyonan sunda-1
    Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut jeung impian jadi inohong.
  • Urang sunda kamarana?: guguritan/pupuh
    Kecap gurit asal tina basa sangsekerta grath anu hartina nyusun karangan, dina basa sunda aya istilah ngagurit atawa ngadangding, ari hartina sarua bae.
  • Kemucen
    Usum oom somara de uci usum teh nya musim dina hirup pakumbuhan urang sunda. usum dipake pikeun nandaan iraha ngamimitian pepelakan tepi ka mastikeun panenna..
  • Kumpulan artikel indonesia - koleksi artikel terlengkap
    Kumpulan artikel pendidikan, artikel kesehatan dan kedokteran, artikel teknologi, artikel bisnis dan artikel kategori lainnya gratis untuk anda..
  • Cerita pendek bahasa sunda | multi info
    Cerpen bahasa sunda atau cerita pendek bahasa sunda, sudah berkembang sejak lama di kesastraan indonesia. sinonim dalam bahasa sunda dikenal dengan istilah carita pondok..