Biantara Ngajaga Kabersihan Di Lingkungan Sakola

You are browsing the search results for Biantara Ngajaga Kabersihan Di Lingkungan Sakola

Contoh pidato bahasa sunda | conto pidato basa sunda, Ibu/bapak, saderek sadaya, sareng rerencangan rumaja nu aya ieu tempat sareng nu simkuring dihormat. wasta abdi glory gelarich ti ix . dina waktu ieu simkuring. http://pidatonaskah.blogspot.com/2011/04/contoh-pidato-bahasa-sunda-conto-pidato.html

Relate Article