Contoh Pengalaman Pribadi Nganggo Boso Jowo

You are browsing the search results for Contoh Pengalaman Pribadi Nganggo Boso Jowo

Misteri jenglot (bathara karang) | sabdalangit' web, Mbok yo ojo sok ngomong ‘sesat sesat’ sak udelmu dewe, opo meneh nganggo kata ‘lu’ lha koe ki sopo? mbah ku po? iki ki neng blog e wong jowo, mbok yo nganggo. Sangkan paraning dumadi: sangkan paraning dumadi, Ongko 1 = siji , tegese soko tembung isi lan aji (isine aji) dudu ajine mas picis rojo brono.nanging ajine diri pribadi, dununge wong kang becik diri. Pangandikaning guru sejati | uborampe sangkan paraning dumadi, Sejatining kang aran agomo kuwi yo busono, ageman yo kang aran kunci sejati. mulo ing kene kito aturake, mungguh ananing dumadi banjur hanane pangeran sanyoto..

Anang' blog: streaming radio bahasa jawa suriname, 82 komentar: kirim komentar . biru bukan cuman ngomong jawa suriname lucu hihi ngomong londo logatnya laen,walau udah lahir. http://anangku.blogspot.com/2006/11/streaming-radio-bahasa-jawa-dari.html Mas cebolang - kejawen, Karena sebenarnya kawruh kejawen filosophy hidup menyangkut berbagai aspek ide dasar (falsafah) terdiri 6 falsafah (lain topik).. http://blogkejawen.blogspot.com/p/mas-cebolang.html Wong jowo: layang ulem, Layang ulem yaiku layang kang isine ngabari marang wong liya (kang dituju) lan ngaturi rawuh ing acara olehe duwe gawe utawa kagungan kersa. layang iki. http://corojowo.blogspot.com/2010/12/layang-ulem.html

Relate Article