Contoh Sesorah Bahasa Jawa Pasrah Lan Tampi Penganten

You are browsing the search results for Contoh Sesorah Bahasa Jawa Pasrah Lan Tampi Penganten

Kamus jawa sederhana | ensiklopedihindunesia, Aba : préntah, pakon, dhawuh; ngabani : éntah kanthi swara. abab : hawa saka cangkem; mung abab thok : mung swara thok, ora cucul dhuwit. abad : jaman. http://ensiklopedihindunesia.wordpress.com/2012/04/10/kamus-jawa-sederhana/ Kisah nyata………. ambil | "wong edan bagu", Selamat datang wordpress wong edan bagu wordpressnya pencari tuhan http://putraramasejati.wordpress.. http://putraramasejati.wordpress.com/2011/06/24/kisah-nyata-yang-di-ambil-dari/ Doa ketakutan | markas keluarga besar, Assalamu’alaikum… sugeng ndalu, salam ta’zim kagem sesepuh lan ugi sederek sekalian…. sy tak mampir bntar , sampun ndalu. tak kira kampusnya. http://wongalus.wordpress.com/2010/11/01/doa-bila-ketakutan-akan-sesuatu/

Relate Article